torstai 2. lokakuuta 2014

Part One.

Tämä on se päivä jolloin olen päättänyt alkaa kirjotella tälläistä kaikkien luettavissa olevaa päiväkirjaa. Sitähän tämä on, eikös?  Yritän saada aikaseksi tekstiä muutaman kerran kuukaudessa ja olis tarkotus pitää blogia millaista on olla äiti, vaimo ja pienyrittäjä. Kirjoitan myös täällä kuntoiluharrastuksestani, johon sain kipinän vasta aikusena (eli 3vuotta sitten) Harrastan maastojuoksua, spinning tunneilla käyn parikertaa viikossa ja hurahdin viime vuonna myös pumppiin. Suksetkin on ja peukku, että tänä talvena satais vähän luntakin. Aion täällä kertoa aikapaljon noista edellä mainitsemistani jutuista.  En osaa leipoa enkä tehä käsitöitä, että tästä blogista ei tuu semmosia vinkkejä. Ruokaa tykkään laittaa ja keksin kaikkea kummallista syötävää teemalla  "siitäkohtaa yli mistä aita on matalin"  Niitä reseptejä voin joskus laittaa. Kiva jos blogista saat hyvän mielen ja mukavia ideoita kaikille elämän osa alueille. Niin ja musiikista pidän paljon ja onkin ollut mukava huomata, että mun vauvat (18 ja 21 veet) on saanu pakkosyötöllä jotain vaikutteita omaankin musiikkimakuun :)


Tästä päivästä sen verran että ollaan oltu naimisissa tänään 2.10 jo 22vuotta ja laitoin tämän ruusukuvan facebookkiin tällaisilla saatesanoilla : Jos mä olisin halunnu semmosen miehen joka ostaa ruusuja ja muistaa kaikki mun ja meijjän merkkipäivät ym numerosarjat niin en välttämättä olis menny naimisiin Rikun kans, joka tuskin muistaa ees omaa syntymäpäiväänsä. Mä menin semmosen miehen kans naimisiin joka rakastaa minua, on mun rinnalla kun kaikki menee päin persettä, tukee minua mitä ikinä keksinkin ja arvostaa minua. Jos mä olisin halunnu semmosen miehen joka osaa käyttää erilaisia pesukoneita, imureita ja hellaa, mun olis pitäny mennä naimisiin joko äitini tai Hannan kans. Hyvää 22vuotis hääpäivää Rikulle ja onnea kun sait minut, hukkusit paskaan yksikses <3

Voisin laittaa tänne myös tälläisia arkielämän pulmatilanteita johon pitää löytyä nopea ratkaisu kun on kiire.
Tässä jäässä oleva pyöränpenkki joka ei hysteerisesti kynsimällä tullu tämän kummemmaksi.


Nopeasti tehty ratkaisu. Toinen pipo päähän ja toinen penkille, ei minua turhaan kutsuta meidän perheen aivoiksi! 

Kirpakka ja ihana ulkoiluviikko on muuten ollut ja toinenki kiva asia mikä liittyy liikkumiseen on, että huomen aamusta starttaa syksyn ensimäinen aamuspinning. Sitä oon kyllä odottanut, se on jokseenkin mukavaa kun aamuseiskalta oot jo päivän lenkin tehny :) 

Mukavaa että luit loppuun asti tämän ensimäisen kirjoitukseni ja kuulumisiin (tässä kesti vissiin monta tuntia, että sain väsättyä tämmösen kirjoituksen kuvineen. Jännä että nää kuvat käänty x-filesta tänne siirtyessä oikeinpäin, sitä jäin vähä miettimään...)

-annikki

8 kommenttia:

 1. Hyvä kun joku kirjottaa tavallisista Päivän askareista mielenkiinnolla luen niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja juu tarkoitus on juuri tuo, tavallisia päivän askareita-tyyli. Sopivasti tekstiä ja vähän kuvia, kiitos palautteesta :)

   Poista
 2. Tervetuloa bloggareitten joukkoon - aivan mahtavan kivaa alkaa seurata blogiasi :) Tuoreessa muistissa on tuo oman blogin aloitus puoli vuotta sitten, blogiohjelman opettelu ja se kaikkien ketutusten äiti, kuvien siirto Pokelan p-maisen huonoilla nettiyhteyksillä. Tuntien operaatio ja aina alusta kaikki uusiksi, kun nettiyhteys katkesi. Onnea uuteen blogiin - ja mun blogista voi sitten hakea niitä kokkausvinkkejä, joita Annukka uhkaa olla laittamatta. Multa ei löydy mitään urheiluun haiskahtavaakaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne :) Ja kyllä mieleni pahoitin eilen iltana.. kuvat nurinpäin, teksti missä sattuu, miten sattuu ja minkäkokoista sattuu. No ensimäinen teksti on valmis ja toinen on varmaan sitten helpompi. Mä tein sun blogista tällä viikolla ne täysjyvä paahtarit. Kananmunassa chilissä, mustapippurissa ja suolassa kierittelin, nam!

   Poista
 3. =D mainiota! Tästä tulee oikea Hyvän Mielen Blogi! Se on minusta yksi parhaista merkeistä, jos blogia lukiessa hörähtää tai vähintään on suu korvissa tai ees sydänalassa vähän liikahtaa. Tässä on kaikki ainekset olemassa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Vaikka taisin sulle jo vähän paljastaa, mitä ensimäiseen tekstiin laitan ja kiva jos kahvit vähän läikkyy ;)

   Poista
 4. Hyvä hyvä, tervetuloa blogien ihmeelliseen maailmaan! Mulla meinaa aina välillä blogin päivittäminen jäähä, ei muka ole mitään asiaa tai sitten ei vaan viiti... Mutta eihän näistä pidä ottaa paineita. ps. hieno profiilikuva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Eija ja kiitos palautteesta :) joo paineita en tästä ota ja kiitos profiilikuvan otin lennosta :D

   Poista